Header image  
   

 
Tillbaka

 

Välkommen till Bio Smultronstället

Falun Folkets Hus

Biljettpris 90 kr pensionär/studerande 80 kr

 

"THE LUNCH BOX"
Sön 6/7 & Ons 9/7 kl 18.30
Drama, Romantik 1 timme 45 minuter

Ett misstag kan vara det bästa som hänt dig!

Mumbais 5000 Dabbawalas (Lunchlådeservice) levererar 170000 lunchlådor varje dag - och endast en på miljonen kommer på avvägar!
I Mumbais intensiva storstadsmyller sammanför en fellevererad lunchlåda två mycket olika öden. Den lite småsura och pensionsmogna änklingen Sajaan tar av misstag emot den lunch som hemmafrun Ila har förberett för sin man. Den himmelska måltiden blir början på en humoristisk och rörande brevväxling i en matlåda fylld av passion, längtan och hopp inför framtiden. Sajaan och Ila finner en efterlängtad vänskap där de kan ge uttryck för sina innersta tankar, drömmar och sorger och som hjälper dem att se och uppskatta de ljusa stunderna i livet.

"HALLÅ HALLÅ"
Sön 13/7 & Ons 16/7 kl 18.30
Drama, Komedi 1 timme 38 minuter

En gång var det Disa och Laban och deras två barn. Men nu har Disas man skaffat en ny kärlek, nya kläder och en helt ny framtid, medan Disa fastnat i ett liv satt på vänt. Men så dyker en babblande sjubarnspappa från Grycksbo upp på biblioteket. En ilsken patient vaknar till liv på jobbet. Och en ny kampsport kommer till stan. Plötsligt tar livet en annan vändning.

En varm komedi om kärlek och uppror i hjärtat av Dalarna av Maria Blom som gjorde Masjävlar.

"MINA PÄRON"
Sön 20/7 & Ons 23/7 kl 18.30
Komedi 1 timme 37 minuter

Maxime har ett litet ambulansföretag som är på väg att gå i konkurs. Problemen på jobbet smittar av sig i hans privata liv vilket resulterar i att hans barn inte längre pratar med honom och hans fru är konstant otrogen. En dag får han ett samtal från polisen om att han måste komma och hämta upp Olga, hans karaktärsstarka moder, från polisstationen. Modern har råkat i trubbel igen.

Han bestämmer sig då för att flytta in hos föräldrarna under en period för stötta dem lite, men framförallt för att hitta ny kraft och motivation att ta tag i sina egna problem. Alla barndomsminnen han har säger att hans föräldrar alltid hade det lite problematiskt, med ändå hade utrymme för så mycket kärlek. Kanske kan han lära sig något av dem?

"EN SÅNG FRÅN HJÄRTAT"
Sön 27/7 & Ons 30/7 kl 18.30
Drama 1 timme 40 minuter

Den världsberömda musikern och sångaren Thomas bor i LA där han lever och andas sin musik. Men när han återvänder hem till Danmark för att spela in en ny skiva tillsammans med sin evigt trogna producent Molly, kräver hans vuxna dotter Julie att han måste träffa sin sonson, den 11-åriga Noah, som han aldrig har sett. Mot sin vilja tvingas Thomas att ta hand om Noah några veckor och mot alla odds så hittar de sakta men säkert varandra genom musiken. Men så inträffar en katastrof och Thomas inser att han måste ta ett beslut som kommer att förändra hans liv för alltid.

 
OM DET ÄR NÅGRA FRÅGOR
bio@masmedia.se eller 070 - 582 58 13